South Surrey Contemporary Home

The Vision

The client wanted the architecture and the landscape integrated, a real opportunity on any project.

We partnered with Schmidt Architectureto develop this amazing project in South Surrey

The Result

Two thoroughfares were designed, allowing access through the home. A bridge over water leads to the backyard, across floating stones to an infinity pool. The main hallway corridor moves to a glass encased room that contains an arid landscape scene.

The gradual slope of this property allows for dramatic views across the plains of South Surrey. We developed separate spaces for different activities and times of day. Designed for entertaining, it includes a wrap-around driveway, fire pit, infinity pool, hot tub, long table, outdoor kitchen, garden and a soccer field.